Send mail til klubben

Niels Juul BoholmBestyrelsesmedlem30265827njboholm@gmail.com
Poul HolmeBestyrelsesmedlem22970781pholme@turbofiber.dk
Steen Gadegaard HansenBestyrelsesmedlem42437283 stgaha@gmail.com

Medlem i GRK – Hvordan kommer jeg igang ?

Du behøver ikke at være super- atlet for at udføre denne form for roning.
Som roer kræves der, udover du kan svømme, at du gennemgår et kort kursus på vores roskole.
Hvert år udbyder GRK roskole for nybegyndere. Du er altid velkommen i klubben på roaftener tirsdage og torsdag i rosæsonen. Her kan vi tage en snak om muligheder og det videre forløb.

For kajakroning kræves der udover svømmefærdighederne, at man har gennemgået et kajakkursus.
Hvert forår udbyder GRK et begynderkursus for

Roning, om det så er i robåd eller kajak så er det motion for alle i alle aldre, for dig der ikke er bange for den kolde vestenvind eller dig som blot elsker en vindstille varm solskinsdag på vandet.

Hvis du har spørgsmål, ønsker medlemskab eller ønsker anden information er du velkommen til at kontakte os:

Ellers mød op til vores almindelige ro-aftener som er tirsdage og torsdage kl. 18.30 og få en snak om mulighederne