Om GRK

Roning
Vi kan tilbyde motions samt “Turroning” som er en motionsform hvor man bruger hele kroppen, og vi er ude i en dejlig natur.

Vi ror fortrinsvis i 2 og 4 åres inrigger både med styrmand og vi har ikke faste rohold, men  fordeler de fremmødte roere i bådene.

For dem der ønsker større udfordringer er der mulighed for at ro outrigger samt gigbåde.

Havkajak

I GRK har vi valgt at satse helhjertet på havkajakker da denne kajaktype passer bedst til vores rofarvand, og vi har lidt for en hver smag på hylderne. Vi ror tirsdag og torsdag, hvor vi følges vi ad i grupper, efter som man passer sammen til.

Den første del af foråret afholder vi det årlige kajakkursus hvorefter alle “de gamle” kajakroere hjælper de nye til rette i klubben.

Klubben råder også over to kajaktrailere som vi bruger når vi trænger til en tur på Ryå eller en udflugt til andre spændende rofarvande rundt om i det nordjyske.

Roaftener

Både inriggerroerne og kajakroerne har “roaften” hver tirsdag og torsdag kl 18.30 i sommerhalvåret – Ydermere er der mulighed for at komme i robådene (og kajakkerne) mandag og onsdag kl. 9.00 – det vi kalder “formiddagsroning”

Man møder op i det omfang man har tid , lyst og lejlighed.
Hvis vi ikke kan komme på vandet på grund af vejret, kan  klubbens motionsmaskiner i stedet benyttes.

Klubaftener

Af og til afholder vi klubaften, hvor klubbens aktivitetsudvalg sørger for underholdningen – vi finder på noget hyggeligt, sjovt eller spændende, som alle kan være med til. I vinterhalvåret kunne det være foredrag om et emne relateret til vores sport, en bowlingtur, vinsmagning, en udflugt til et arrangement i lokalområdet eller blot almindelig hygge hjemme i klubhuset, mulighederne er mange.

I sommerhalvåret er den første torsdag i måneden altid markeret som “Grillaften” som betyder at Klubben tænder grillen efter vores aftentur på fjorden og de fremmødte medbringer selv, hver især, menuen som i fællesskab tilberedes på grillen.

Naturligvis holder vi Sankt Hans aften i klubben hvor vi griller og tænder bål sammen med sejlklubben.

Altsammen kan du se annonceret på vores aktivitetskalender.

Arbejdsdage

Et par gange om året, alt efter behov,  bliver der holdt en såkaldt “arbejdsdag”. det lyder måske voldsomt kedeligt, men i GRK vedligeholder vi selv vores materiel og vores klubhus.

Det er ikke spor svært, og alle kan altid finde et eller andet at hjælpe med.  Bådene skal løbende vedligeholdelse og ses efter før og efter hver sæson og klubhuset skal males og vedligeholdes, og der altid masser at ting at samles om.

Vi starter gerne en arbejdsdag med fælles morgenkaffe og senere frokost i klubben, så det hele er ikke kun slid og slæb.